Een unieke selectie met een groot hart voor hout

Ons ambacht

Eigenlijk is ’t in ieder vak hetzelfde, je moet er alles voor doen’, zei Eddy Planckaert ooit in een interview. En dat is precies wat deze collectie typeert.
 
Het hout voor onze snijplanken wordt door Eddy met de meest zorg uitgekozen. Elke plank wordt met liefde en overgave bewerkt tot een origineel stuk. Net zoals ook iedere gelegenheid waarbij je ze gebruikt, bijzonder is. Zo heb je altijd een uniek stuk in huis, hoe populair de collectie ook is.
 
De planken zijn geschikt als snijplank, dienblad of decoratie. De grotere modellen zijn ideaal voor een gezellige (familie)bijeenkomst of een buffet. Laat je inspireren door onze website!

Elke snijplank is handgemaakt en uniek

Een originele snijplank of dienblad is een onmisbaar instrument in elke keuken. De snijplanken van familie Planckaert zijn stuk voor stuk handgemaakt en uniek. Er bestaan er geen twee dezelfde! Iedere snijplank wordt bovendien gepersonaliseerd met het Planckaert-logo. Zo kan je met trots jouw dienbladen presenteren aan jouw gasten. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd.

Aan de slag in de keuken

Onze snijplanken zijn ideaal voor veelvuldig gebruik in de keuken. Door het zachte oppervlak worden jouw messen minder snel bot. Groentjes snij jij voortaan fijn in één, twee, drie. Daarnaast vormen de snijplanken van familie Planckaert ook een bijzonder decoratief element, zowel in de keuken als op jouw feesttafel. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om het als dienblad te gebruiken of om er mooie tapa’s mee te presenteren?